Ostanimo u kontaktu

VLADA RJEŠAVA PROBLEM GP METKOVIĆ

Dalibor Milan: ‘Rezultati mog rada konačno postaju vidljivi’

Objavljeno prije

Foto: slobodnadalmacija.hr

Foto: slobodnadalmacija.hr

Vlada RH je na svojoj današnjoj sijednici izglasala osnivanje Povjerenstva za rješavanje mogućih prometnih problema na graničnom prijelazu Metković. Tim povodom gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan je putem svoje Facebook stranice izjavio:

Kao što sam više puta isticao da aktivno, za razliku od prethodne gradske vlasti, radim na rješavanju pitanja prometnog rješanja Metkovića, rezultati mog rada konačno postaju i vidljivi. Nakon što sam u više navrata bio sudionik i inicijator sastanaka sa predstavnicima relavantnih ministarstava i institucija, danas je na sjednici Vlade RH donesena odluka da se osniva Povjerenstvo za granični prijelaz Metković. Povjerenstvo se osniva u svrhu kontinuiranog praćenja aktivnosti na području graničnog prijelaza Metković, a s ciljem unapređenja sigurnog odvijanja prometa i kvalitete života lokalnog stanovništva. Na čelu povjerenstva će predsjedati Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, a uključuje i članove iz Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva financija, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Hrvatskih cesta, Hrvatskih voda i Grada Metkovića.
S problematikom prometnog rješenja Metkovića osobno sam upoznao i predsjednika Vlade RH, koji je pokazao iznimno razumijevanje.
Velike zahvale upućujem Vladi RH, premijeru Plenkoviću, a posebno državnoj tajnici MUP-a Tereziji Gras bez čije potpore bi osnivanje ovog povjerenstva bi bilo kudikamo teže! 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije