Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

PROMO VIDEO

Dalibor Milan: Nastavimo zajedno – iskreno i odgovorno

Objavljeno prije

Prije četiri godine preuzeo sam časnu dužnost gradonačelnika Metkovića.

Svaki problem naših sugrađana naša je zajednička briga, koju nikad nismo ignorirali, već smo tražili rješenja i pružali pomoć.

Veseli me što danas Metković izgleda ljepše i modernije. Pokazali smo da znamo upravljati gradom i europskim sredstvima i da smo korak po korak napredovali i mijenjali Metković, nabolje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pred Metkovićem je lijepa budućnost, a vjerujem da ćete nam opet 16. svibnja dati svoje povjerenje da nastavimo započete projekte i da se uhvatimo u koštac u novim izazovima.

Mi ostajemo ovdje s vama, iskreno i odgovorno, za Metković kakav svi želimo, – na putu za novi mandat poručio je gradonačelnika Metkovića Dalibor Milan.

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije