Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SRETNI EPILOG

Dajani nakon mukotrpne borbe odobren status njegovateljice za supruga Tonćija

Objavljeno prije

Obitelj Čotić, Dajana i Tonči

Nakon gotovo tri godine borbe sa administracijom i odbačenih žalbi na prvostupanjskom, a onda i na drugostupanjskom tijelu vještačenja obitelj Čotić napokon može odahnuti. Naime, Rješenjem pristiglim iz Centra za socijalnu skrb, a na temelju članka Zakona o socijalnoj skrbi, Dajani Čotić priznaje se pravo na status njegovatelja njezinog supruga Tončija.

Ovim rješenjem sretno je završena jedna priča koja je još jednom potvrdila svu nelogičnost i okrutnost zakona u ovoj zemlji, zakona koji pogoduju podobnima a onima kojima su potrebni i za koje su pisani nepotrebno dodatno kompliciraju ionako tešku svakodnevnicu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Podsjetimo, Dajani je odbijen zahtjev uz objašnjenje da ona kao supruga ne može dobiti status njegovatelja jer po tumačenju Zakona ona nije član obitelji.

Čestitamo Dajani na ustrajnosti i borbi, i nadamo se da će im ovo rješenje biti barem mali vjetar u leđa i veliko olakšanje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije