Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRAĐANI I GRAĐANSKIJI

Da li je Grad Metković stanarima centra uzeo njihove parkinge, – reakcija stanara na članak o parkingu

Objavljeno prije

Metković, Centar

Reakciju našeg sugrađanina, stanara centra, na članak NAPLATA PARKINGA U METKOVIĆU: Moraju li građani nositi sav teret financijske krize, objavljen 21. svibnja na stranicama Metkovic NEWs-a, prenosimo u cijelosti:

TKO JE OVDJE LUD?

Živim u stambenoj zgradi pored pošte. Grad Metković je parkinge ispred zgrade uključio u sustav gradskih naplatnih parkinga, a stanarima je podijelio besplatne parking karte sa kojima se oni mogu parkirati ispred svojih zgrada. Međutim, stalno se događa situacija da u toku jutarnjih sati isti parkinzi bivaju zauzeti od raznih vozila, najčešće od vlasnika koji žive izvan Metkovića.

U ovom slučaju, bio je ponedjeljak oko 11 h, napravio sam dva kruga i nijedno mjesto nije bilo slobodno. Parkirao sam na najbliže slobodno mjesto ispred pekarne Babić. Nakon cca sat vremena zatekao sam osobu koja naplaćuje parking kako fotografira moje vozilo i stavlja kaznu ispod brisača. Na moje objašnjenje da nemam slobodnog mjesta na parkingu ispred svoje zgrade, a da oni na istim mjestima naplaćuju drugim vozačima, odgovorio mi je da to njega ne zanima, da ima takav nalog od pretpostavljenih.

O ovom problemu ili ako hoćete prevari već su upoznati ljudi iz Grada, ali im to ne predstavlja veliki problem, jer svoja vozila parkiraju besplatno na rezerviranim gradskim površinama.

I na kraju pitanje: jesu li ludi građani koji su mislili da imaju posla sa gradskima službama i osobama kojih je briga za sve građane bez razlike gdje žive i rade?

Sugrađanin V. K.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije