Ostanimo u kontaktu

IMATE 18 GODINA I ŽELITE POSTATI DAROVATELJ KRVI

Crveni križ Metković organizira akciju darivanja krvi

Objavljeno prije

Imate 18 godina i želite postati darovatelj krvi, Crveni križ Metković organizira akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorijama GKS-a Metković, u četvrtak 5. ožujka od 09 do 12,30 sati.

Tim povodom na svojim fb stranicama su napisali:

Poštovana mladosti ako imate 18 godina i želite postati darovatelj krvi za Vas Crveni križ organizira akciju darivanja krvi 05.03.2020 g (četvrtak) u GKS Metković od 09 do 12,30 sati i svi ostali ste dobrodošli.
Radujemo se vašem dolasku.HVALA!

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije