Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI MODNI BRANDOVI U METKOVIĆU

Concept store ‘Kate be love’ u subotu otvara svoja vrata

Objavljeno prije

U subotu, 16. ožujka, u Metkoviću se otvara concept store “Kate be love“ koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu grada Metkovića.

Otvorenjem istoga stanovnici Doline Neretve, južna Hercegovina i ostatak Dubrovačko-neretvanske županije dobit će brendove poput FURLE, GUESS, VERSACE JEANS, ARMANI EXCHANGE, SILVIAN HEACH na kućnom pragu.

Svečano će otvorenje obilježiti poznate osobe iz javnog života Dubrovačko–neretvanske županije, Splita, Mostara, kao i brojni drugi gosti.

Kate be love store je namijenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranošću, elegancijom i profinjenošću. Svoj rad će usmjeravati prema ženama koje prate modne smjernice, ali ih ne kopiraju.

Kate be love store nudi savršen balans između klasike i modernog te profinjenog i nosivog. Odjeća napravljena od najkvalitetnijih materijala izbor je za ženu koja zna što želi, prati modu, ali i svoje modne instinkte i ima izgrađen stil.

Trgovina će se nalaziti na adresi Splitska 2 u Metkoviću, u prostoru veličine 60m2  te će kontinuirano nadopunjavati svoju ponudu novim brendovima, prateći najnovije svjetske modne trendove.

Nastavi čitati

ZIMSKE RADOSTI

Metković zabijelio, gradske službe posule sol po najfrekventnijim kalama, ulicama i prometnicama

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nedjelju je u Metkoviću nakon podužeg razdoblja pao snijeg, cenat-dva, ali snijeg! :)

Napravili smo nekoliko fotografija, koje donosimo uz informaciju da su gradske službe posule sol po svim kalama u staroj jezgri grada te u prigradskim naseljima i glavnim prometnicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije