NAJAVA KONCERTA

Coco Club vas poziva na koncert klape Iskon

Koncert će se održati u petak, 01. studenog sa početkom od 22 sata.

Objavljeno 31. listopada 2013. u kategorijama: Glazba, Metković, News, NightLife.

klapaIskon

Coco Club vas poziva na koncert klape Iskon koji će se održati u petak, 01. studenog sa početkom od 22 sata. Treba istaknuti kako Klapa u Metković dolazi u kompletnom sastavu, dakle, osim slavuja s njima dolazi i band za svirku uživo.

Klapa “ISKON” iz Splita, osnovana 2000. godine, skupina je mladih pjevača, iskusnih i glazbeno iznimno potkovanih, koji su svoje umijeće gotovo čitavo desetljeće brusili u najboljim vokalnim tijelima širom zemlje. U deset godina djelovanja, klapa ”ISKON” je ostvarila preko 1000 nastupa diljem regije. Klapa je također koncertirala diljem Europe, nekoliko puta u Francuskoj, te Italiji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Izraelu. Valja istaći i kontinuiranu suradnju klape sa eminentnim predstavnicima domaće glazbene scene kao što su, Gibonni, Luky, Neno Belan, TBF, Tedi Spalato…

Ulaznice u preprodaji možete kupiti u Caffe Baru The Best, Carpe Diem, Ćakula i Khala Baru po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kn. Sve druge informacije i rezervacije stolova možete dobiti na mobitel 098 948 3622.
Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari