Ostanimo u kontaktu

NAJAVA KONCERTA

Coco Club vas poziva na koncert klape Iskon

Objavljeno prije

klapaIskon

Coco Club vas poziva na koncert klape Iskon koji će se održati u petak, 01. studenog sa početkom od 22 sata. Treba istaknuti kako Klapa u Metković dolazi u kompletnom sastavu, dakle, osim slavuja s njima dolazi i band za svirku uživo.

Klapa “ISKON” iz Splita, osnovana 2000. godine, skupina je mladih pjevača, iskusnih i glazbeno iznimno potkovanih, koji su svoje umijeće gotovo čitavo desetljeće brusili u najboljim vokalnim tijelima širom zemlje. U deset godina djelovanja, klapa ”ISKON” je ostvarila preko 1000 nastupa diljem regije. Klapa je također koncertirala diljem Europe, nekoliko puta u Francuskoj, te Italiji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Izraelu. Valja istaći i kontinuiranu suradnju klape sa eminentnim predstavnicima domaće glazbene scene kao što su, Gibonni, Luky, Neno Belan, TBF, Tedi Spalato…

Ulaznice u preprodaji možete kupiti u Caffe Baru The Best, Carpe Diem, Ćakula i Khala Baru po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kn. Sve druge informacije i rezervacije stolova možete dobiti na mobitel 098 948 3622.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Tamburaški orkestar ‘Misericordia’ i gosti održali koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

IMG_3831

Tamburaški orkestar Misericordia iz Šurmanaca (BiH) održao je koncert sinoć u dvorani Gradskog kulturnog središta Metković. Metkovska publika imala je priliku čuti brojne duhovne, domoljubne i zabavne izvedbe kako tamburaškog sastava tako i solo izvođačica Darije Ramljak i Anđele ljubić Bukovac.

Klapa Mir Međugorje izvela je pjesme ‘Moj dida i ja’ i ‘Kad se slegnu vode na livade’, a također smo imali priliku čuti i mušku klapu Concordia u izvedbi pjesama ‘Pismo moja’ i ‘To je moja Hercegovina’.

TO Misericordia djeluje od 8. ožujka 2012. g. uz veliki poticaj fra Marinka Šakote i vodstvo prof. Davora Markote ostvaruju mnoge nastupe, a i prve koncerte, tako su prije koncerta u Metkoviću nastupili u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Piše: Marija Vuletić / Metković NEWS

Nastavi čitati

Najčitanije