Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

CJELODNEVNI PROGRAM ZA LJUBITELJE DOBRE ZABAVE

Cocktail party i Accoustic night u četvrtak u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Žoga Beach Bar, atraktivno mjesto na rijeci Trebižat, nastavlja sa zanimljivim eventima.

Nakon niza odličnih zabava, ovoga četvrtka, 23. srpnja, u Žoga Beach Baru slijedi novi koncert, od 21:00 sat na rasporedu je Accoustic Night by Mario Bevanda.

Zagrijavanje za koncert kreće već od 15 sati uz bogati izbor koktela & Žoga Beach Bar Cocktail Party.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovaj, kako ga mnogi posjetitelji nazivaju, dašak Maldiva u srcu Hercegovine jednostavno trebate doživjeti i osjetiti, mjestu gdje će zasigurno svako pronaći nešto za sebe. Bilo da je riječ o private lounge kućicama, odbojci na pjesku, osvježavajućem Trebižatu ili pak vrhunskoj gurmanskoj ponudi. Stoga, vidimo se u četvrtak u Žoga Beach Baru!

Uz to, domaćini su organizirali stalne akcije, odnosno poklone iznenađenja i giveawaye, pa stoga pojestite društvene mreže Žoga Beach Bara – Facebook Instagram.

FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Novi termin za podnošenje prijava za energetsku obnovu kuća je 7. prosinca, priprema prijava već od 30.11.

Objavljeno prije

Na stranicama Fonda objavljene su izmjene Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća iz rujna. Izmjene uključuju nove datume za pripremu i podnošenje prijave, ali i najavljeni veći budžet koji će građanima biti dostupan za provedbu projekata.

Umjesto planiranih 300, osigurano je čak 390 milijuna kuna, a tim sredstvima se planiraju sufinancirati troškovi obnove odnosno sustava za korištenje obnovljivih izvora energije za više od 5.200 kućanstava.

S obzirom na tehničke poteškoće uslijed kojih je odgođen inicijalni termin zaprimanja prijava, sustav je bilo potrebno dodatno optimizirati te je odlučeno da će postupak prijave biti podijeljen na dvije faze. U prvoj fazi, koja će trajati od 30. studenog 2021. od 10 sati do 6. prosinca 2021. u 12 sati, građani će u sustavu ePrijave moći unositi podatke, mijenjati ih, dopunjavati te učitavati potrebnu dokumentaciju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako bi se osigurala stabilnost sustava, 6. prosinca od 12 sati isti neće biti dostupan za daljnje unošenje izmjena ni učitavanje dokumenata. Od 7. prosinca, s početkom od 10 sati, građani će moći podnijeti svoje prijave logiranjem u sustav ePrijave, bez dodatnih izmjena unesenih podataka ili učitavanja dokumentacije. Takav postupak smanjit će mogućnost usporavanja servera te osigurati optimalne uvjete za dovršetak započetih prijava.

Zaprimljene prijave obrađivat će se prema redoslijedu njihovog zaprimanja, sve dok se ne dodijele ukupno osigurana sredstva od 390 milijuna kuna.

Više informacija o prijavi na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća možete pronaći na stranici Fonda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije