Ostanimo u kontaktu

GALERIJA

Članovi Udruge Leptirići posjetili Prirodoslovni muzej Metković

Objavljeno prije

U sklopu niza radionica koje kroz projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, članovi Udruge Leptirići posjetili su danas Prirodoslovni muzej u Metkoviću.

Najprije su pregledali multimedijalni prikaz pet lokaliteta doline Neretve gdje su se upoznali s biljkama i životinjama koje se na tim lokalitetima mogu pronaći. Dalje su pogledali i popratni video materijal ponašanja životinja u specifičnom staništu, zvukove glasanja ptica i vodozemaca, multimedijalni prikaz bioraznolikosti staništa kao i raznovrsnost kukaca, puževa i školjkaša u vodenim i kopnenim staništima delte rijeke Neretve.

Druženje su završili zajedničkim fotografiranjem dok ih je u prostorijama Udruge Leptirići čekala okrepa sokovima, grickalicama i slatkišima. Sve to možete pogledati u galeriji:

'LEDENA BAJKA NA NERETVI'

Bogat program ovog vikenda uz klapu Contra, Saturday night fever, Ice disco i Disney hour na klizalištu te Važolijadu

Objavljeno prije

Danas i sutra nas očekuje bogat program u sklopu ‘Ledene bajke na Neretvi’.

Večeras vas na klizalištu očekuje program Saturday night fever, dok će u Gradskom parku sve prisutne zabavljati klapa Contra u 20 sati uz delicije s adventskih kućica.

Sutra, 15. prosinca možete uživati u Važolijadi od 12 sati na Trgu kralja Tomislava pored klizališta u organizaciji Udruge Metkovke, a na klizalištu u Ice discu, a očekuje vas i Disney hour koji će ponovno razveseliti najmlađe od 16 sati.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije