Ostanimo u kontaktu

HUMANA GESTA TORCIDE

Članovi Torcide Metković stavili se na raspolaganje starijim i nemoćnim osobama Metkovića i uže okolice

Objavljeno prije

U ovoj naizgled nepredvidivoj situaciji u kojoj smo se svi skupa našli, kada nas svakodnevno informiraju o novim mjerama, članovi Torcide Metković odlučili su se na humanu gestu, pomoć starijima i nemoćnima, uz napomenu da se nitko u ovim vremenima ne smije osjećati sam! Prenosimo njihovu obavijest:

VAŽNA OBAVIJEST SUGRAĐANIMA

Stavljamo sve svoje članove na raspolaganje starijim i nemoćnim osobama grada Metkovića i uže okolice,ukoliko znate nekog’ tko nije u mogućnosti zbog GODINA ili ZDRAVSTVENOG STANJA otići do dućana,te nekog tko pripada RIZIČNOJ SKUPINI ljudi i ne može izvršiti osnovne obveze zbog straha od zaraze,molimo vas da nas beskompromisno kontaktirate povodom toga u inbox stranice.

NI’KO SE U OVIM VREMENIMA NE SMIJE OSJEĆATI SAM!!

Kontaktirati ih možete putem mobitela na broj 0998268212, ili u inbox fb stranice Torcida Metković.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4524 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 153 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 39 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije