Ostanimo u kontaktu

HUMANOST

Društvo Neretvana u Splitu doniralo 2.500 kuna Zakladi ‘Neretvansko srce’

Objavljeno prije

Društvo Neretvana iz Splita posjetilo UOSI Prijatelj

Članovi Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu, predvođeni tajnikom Marijom Popovićem u obilasku našeg Grada posjetili su prostorije UOSI Prijatelj. U Udruzi su ih primili predsjednik Ante Puljević i upraviteljica Zaklade Neretvansko srce Danijela Raič, te ih upoznali sa radom njihovih članova, izradom suvenira i budućim planovima kako Udruge tako i Zaklade Neretvansko srce i socijalne zaklade Prijateljica.

Na kraju ugodnog druženja gospodin Popović je Zakladi Neretvansko srce uručio donaciju od 2.500 kuna, iznos koji je prikupljen među njihovim članstvom na humanitarnoj večeri početkom veljače ove godine.

Ovo je još samo jedan dokaz da su Neretvani, ma gdje god bili, ujedinjeni kada je u pitanju pomoć njihovim socijalno ugroženim sumještanima.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije