Ostanimo u kontaktu

HUMANOST

Društvo Neretvana u Splitu doniralo 2.500 kuna Zakladi ‘Neretvansko srce’

Objavljeno prije

Društvo Neretvana iz Splita posjetilo UOSI Prijatelj

Članovi Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu, predvođeni tajnikom Marijom Popovićem u obilasku našeg Grada posjetili su prostorije UOSI Prijatelj. U Udruzi su ih primili predsjednik Ante Puljević i upraviteljica Zaklade Neretvansko srce Danijela Raič, te ih upoznali sa radom njihovih članova, izradom suvenira i budućim planovima kako Udruge tako i Zaklade Neretvansko srce i socijalne zaklade Prijateljica.

Na kraju ugodnog druženja gospodin Popović je Zakladi Neretvansko srce uručio donaciju od 2.500 kuna, iznos koji je prikupljen među njihovim članstvom na humanitarnoj večeri početkom veljače ove godine.

Ovo je još samo jedan dokaz da su Neretvani, ma gdje god bili, ujedinjeni kada je u pitanju pomoć njihovim socijalno ugroženim sumještanima.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije