Ostanimo u kontaktu

12. HODOČAŠĆE NA BICIKLIMA

Članovi BK Relaks sudjelovali na tradicionalnoj biciklijadi koja se održava u Ljubuškom uoči blagdana Sv. Ante

Objavljeno prije

Protekle nedjelje u Ljubuškom je održano 12. hodočašće na biciklima na kojem su sudjelovali članovi BK Relaksa, kao i svake godine s kolegama biciklistima iz Hercegovine i Hrvatske uveličali su taj tradicionalni događaj koji se održava uoči  blagdana Sv. Ante,.

Nakon svete mise i blagoslova, biciklisti su se uputili na ručak i zajedničko druženje.

– Voljeli bi kad bi im se, na biciklijade ovog tipa, pridružilo više mladih. Jedino što treba je redovno pratiti objave biciklističkih klubova i priuštite sebi nešto novo, zabavno i korisno, – istaknuo je Dario Bukvić (BK Relaks).

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije