Ostanimo u kontaktu

BK RELAKS & BK METKOVIĆ

Članovi biciklističkih klubova s područja Metkovića hodočastili Kraljici Mira u Hrasno

Objavljeno prije

Metkovski biciklisti hodočastili u Hrasno

Povodom hodočašća Kraljici Mira danas su članovi biciklističkih klubova s područja Metkovića, BK Relaks i BK Metković, posjetili Hrasno te sudjelovali na Sv. misi sa prijateljima iz biciklističkih klubova sa područja Hercegivine.

Kako je to već tradicija od 1977. godine, više tisuća vjernika hodočastilo je u svetište Kraljice mira u Hrasno, središnje marijansko svetište Trebinjske biskupije.

Hrasno je još od svoga osnutka 1762. god. bilo stalno pod Gospinom zaštitom. Don Stjepan Batinović, popularni Dumo (1947-1980.),kao posebni štovatelj Blažene Djevice Marije nastojao je u župu uvesti što više Gospinih blagdana i tako u vjernicima razviti što dublju ljubav i poštovanje prema Mariji kao majci i kao nebeskoj zagovornici. Uza župni patron Bezgrješnoga Začeća, on u župu uvodi i proslave Gospe Lurdske, Gospe Fatimske i Gospe od Suza te je zaželio da se na poseban način slavi Marija Kraljica mira.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije