Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NO MAN'S LAND IV - THE FINAL FRONTIER

Članovi AT Neretva sudjelovali na 24-satnom airsoft susretu u Bjelovaru

Objavljeno prije

Foto: Luka Ćelić/AT Neretva; Obrada: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U organizaciji Airsoft klub C.A.T. – Bjelovar protekloga vikenda u Bjelovaru se održao 24-satni airsoft susret No Man’s Land IV – The Final Frontier.

Na susretu su sudjelovali i Neretvani, dio ekipe AT Neretva, puni dojmova po povratku samo riječi hvale:

– Hvala organizatoru na gostoprimstvu i cjelokupnoj organizaciji. Potrudili su se kao i svaki put do sada da nam pruže što bolji, zanimljivi i dinamični susret, – prezadovoljni susretom zahvalili su se članovi AT Neretva te dodali da se sigurno vide i sljedeće godine.

Kako je susret izgledao pogledajte u kratkoj foto-galeriji:

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije