Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

AKCIJA 'KRETNJOM DO ZDRAVLJA'

Članice Udruge ”Život” obilježile mjesec borbe protiv karcinoma dojke

Objavljeno prije

Listopad je mjesec borbe protiv karcinoma dojke, što je članicama Udruge oboljelih od malignih bolesti ”Život” bio povod za akciju Kretnjom do zdravlja kojom su šetnjom gradskim Šetalištem poslale poruku da je upravo boravak na zraku i kretanje, te zdrava ishrana i redoviti samo-pregledi i liječnički pregledi, prevencija i put ka ranom otkrivanju ove zloćudne bolesti.

Svakako, ovom akcijom su željele skrenuti pažnju na činjenicu da se ova opaka bolest u 90 posto žena izliječi ako se otkrije u ranoj fazi!

U ovoj akciji su im se pridružile i cure iz biciklističkog kluba Dajana i Dragica koje su prošle 100 kilometara biciklirajući po dolini Neretve u znak potpore oboljelim članovima.

ŽUPANIJSKI PROJEKTI

Značajna ulaganja u sportsku infrastrukturu i na području doline Neretve

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić, uz prisustvo zamjenika Žakline Marević i Joška Cebala, potpisao je u Metkoviću Ugovore s načelnicima i gradonačelnicima koji su se javili na “Poziv za prijavu projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije.”

Ugovore su potpisali gradonačelnik Grada Metkovića, Dalibor Milan za projekt „Izgradnja nadstrešnice i uređenje tribine igrališta “Iza vage”, gradonačelnik Grada Opuzena, Ivo Mihaljević za projekt „ Izgradnja nogometnog i košarkaškog igrališta“, načelnica Općine Zažablje, Maja Vrnoga i Mario Galov predstavnik Udruge lađara Vidonje za projekte “Rekonstrukcjja i opremanje Centra aktivnosti mladih u zajednici- faza 3“ te „Opremanje kulturno sportskog centra“.

Također, s načelnikom Općine Kula Norinska, Nikolom Krstičevićem župan Dobroslavić potpisao je ugovor za projekt „Uređenje ograde tribina i okoliša NK Maestral Krvavac”.

– Vjerujem da će ova sredstva koja ste dobili iz županijskog proračuna, kao i prethodnih godina, biti uložena u sanaciju ili izgradnju igrališta i prostora za mlade, na kojemu će klubovi imati bolje uvjete rada, a naši mladi provesti kvalitetno vrijeme u igri i druženju, – kazao je župan Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije