Ostanimo u kontaktu

AKCIJA 'KRETNJOM DO ZDRAVLJA'

Članice Udruge ”Život” obilježile mjesec borbe protiv karcinoma dojke

Objavljeno prije

Listopad je mjesec borbe protiv karcinoma dojke, što je članicama Udruge oboljelih od malignih bolesti ”Život” bio povod za akciju Kretnjom do zdravlja kojom su šetnjom gradskim Šetalištem poslale poruku da je upravo boravak na zraku i kretanje, te zdrava ishrana i redoviti samo-pregledi i liječnički pregledi, prevencija i put ka ranom otkrivanju ove zloćudne bolesti.

Svakako, ovom akcijom su željele skrenuti pažnju na činjenicu da se ova opaka bolest u 90 posto žena izliječi ako se otkrije u ranoj fazi!

U ovoj akciji su im se pridružile i cure iz biciklističkog kluba Dajana i Dragica koje su prošle 100 kilometara biciklirajući po dolini Neretve u znak potpore oboljelim članovima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije