Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MODULARNA MONTAŽNA RIBARNICA

Čistoća Metković objavila Javni poziv za iskaz interesa za korištenje ribarnice kod podvožnjaka

Objavljeno prije

Čistoća Metković d.o.o. (Mostarska 10, Metković) objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za stavljanje na raspolaganje površine u objektu, modularne montažne ribarnice, na lokaciji podvožnjak u Metkoviću, početak ulice Zrinskih i Frankopana.

Obrazloženje

Čistoća Metković d.o.o. iz Metkovića, Mostarska 10, u okviru Mjere 2.2. iz LRSR FLAGA-a Južni Jadran, nabavila je modularnu montažnu ribarnicu. Ista će se koristiti u Metkoviću, na lokaciji kod podvožnjaka, na početku ulice Zrinskih i Frankopana, a Čistoća Metković d.o.o. će isu staviti na raspolaganje zainteresiranim subjektima.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, sa registriranom djelatnosti stavljanja u promet proizvoda ribarstva i akvakulture ( ribe, rakovi, mekušci, školjke) te sa registriranom djelatnosti stavljanja u promet prerada istih, kao i osobe koje su registrirani kao ribari , da kao nositelji aktivnosti dostave svoje zahtjeve za korištenje poslovne površine u objektu, modularne montažne ribarnice, na lokaciji podvožnjak,u Metkoviću, početak ulice Zrinskih i Frankopana.

Podnositelj zahtjeva podnosi zahtjev za korištenje poslovne površine u objektu, modularne montažne ribarnice iz stavka 2. Ovog obrazloženja, a sve sukladno smjernicama propisanim Pravilnikom o korištenju ribarnice FLAG-a Južni Jadran.

Uvjeti raspolaganja površinom ribarnice biti će objavljeni na službenim stranicama Čistoće Metković d.o.o. www.cistoca-metkovic.hr.

Zahtjev se šalje u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja zahtjeva, preporučenom pošiljkom ili dostavom u pisarnicu Čistoća Metković d.o.o., obvezno uz naznaku: „JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA za korištenje poslovne površine u objektu, modularna montažna ribarnica“ – NE OTVARATI, na adresu:

ČISTOĆA METKOVIĆ d.o.o.
Mostarska 10,
20 350 Metković.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15. veljače 2021. godine do 12:00 sati.

Direktor
Tomislav Jakić, mag.iur.

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije