Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

ZAŠTITA OKOLIŠA I PRIRODE

Četiri udruge na području Metkovića od županije dobile sredstva za projekte očuvanja okoliša

Objavljeno prije

Metković -panorama

Odlukom o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja zaštite okoliša i prirode za 2018. godinu, Dubrovačko-neretvanska županija donirala je sredstva za četiri udruge na području Metkovića.

Udruga za promicanje zaštite prirodne i kulturne baštine Neretve Baštinik za  projekt Katastar špilja i jama u dolini Neretve dobila je 8 910 kuna, Uruzi ‘Otac Ante Gabrić’ dodjeljeno je 9 000 kuna za projekt Nešto staro za nešto novo, Ornitološko društvo Brkata Sjenica  za Cjelogodišnji monitoring ptica na ušću Neretve dobila je 9 970 kuna, a Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj  za projekt Otpad recikliraj – prirodu očuvaj  10 000 kuna.

Cijelu odluku možete pogledati putem ove poveznice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije