Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PRVI DAN FESTIVALA SLOBODAN ZA SVE

Četiri nastupa koja ne smijete propustiti na Mostar Summer Festu

Objavljeno prije

Iščekivanje se primaklo kraju i još nas sasvim malo dijeli do otvaranja festivalskih kapija ovogodišnjeg Mostar Summer Festa. Programska shema izvođača je raznolika, a organizatori su se potrudili da glazbeni apetit svakog posjetitelja bude zadovoljen. Bilo da ste za tvrđi gitarski zvuk ili za moderan hip hop, na Mostar Summer Festu ćete utažiti svoje žedno uho, a mi vam donosimo četiri nastupa koja nikako ne smijete propustiti.

Galija

Poznati po fantastičnim nastupima i s preko četrdeset godina karijere, Nišlije su bend koji je favorit na svakom festivalu u regiji. Na Mostar Summer Fest dolaze premijerno, a na festivalu ćemo imati priliku da čujemo sve one bezvremenske hitove: Noć, Da me nisi, Još uvek sanjam, Kada me pogledaš, Na tvojim usnama, Kotor, Digni ruke…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cunami Flo

Ovaj sarajevski reper osvojio je Bosnu i Hercegovinu i regiju gotovo na prepad. I to za svega par godina. Hitovi mu na youtubeu broje milijunske preglede, a himna Klizim po mahali obara sve rekorde s više od deset milijuna pregleda. Beskompromisan i energičan, britkog jezika i jedinstvenog flowa, Cunami Flo je trenutno najvruća regionalna rap zvijezda.

Brkovi

Frontmen Brkova Shamso 69 rođeni je Mostarac, koji uvijek u svom rodnom gradu napravi koncert za pamćenje. Vjerojatno najveći bend koji je nastao u regiji u zadnjih petnaest godina, Brkovi iza sebe imaju 7 studijskih albuma, jednu kompilaciju i stotine rasprodanih koncerata, te jednu posebnost: jedini su koji su u svom zvuku spojili turbofolk i punkrock, a da to stvarno funkcionira i ima smisla.

Vojko V

Prošao je Dječake i Kišu metaka, pa zaplovio u solo vodama. I to kako. Hitovima Ne može, Kako to, Pasta Italiana, Zovi čovika i drugima, regiju je osvojio dok si rekao keks. Najtalentiraniji hrvatski reper nema problema s bilo kojom metrikom, a stil mu je toliko jak da njegov rap može iznijeti i Tončija Huljića na huljofonu. A tek je uživo fenomenalan.

Mostar Summer Fest će se održati 2., 3. i 4.9., a ulazak je prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Na festivalu će nastupiti Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Cunami Flo i mnogi drugi.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Večeras posebna regulacija prometa i bez vode sami centar grada

Objavljeno prije

Gradski vodovod obavještava građane da će se 28.9.2021 od 21 sat do 29.9.2021. 02:00 sata odvijati radovi na dijelu Ulice kralja Zvonimira i Ulice Mobine, te se u zoni odvijanja radova na križanju navedenih ulica privremenom regulacijom prometa zabranjuje promet i preusmjerava na okolne ulice.

Sva vozila koja dolaze iz Ulice kralja Zvonimira od škole preusmjeravaju se na Ulicu A. G. Matoša, Ulicu oca Ante Gabrića i dalje na Dubrovačku ulicu nastavljaju promet.

Sva vozila koja dolaze iz smjera Dubrovačke ili Ulice Petra Krešimira IV preusmjeravaju se prema Ul. oca Ante Gabrića i dalje Ulicom AG Matoša do Ul. kralja Zvonimira u željenom smjeru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sva vozila koja dolaze iz Ulice Mobine se preusmjeravaju na Ul. Petra Zoranića i dalje Sportskom ulicom u željenom smjeru.

Također obavještavamo korisnike vodnih usluga u ulicama: Kralja Zvonimira, A. Starčevića (na adresi broj 3 i 5) i O. A. Gabrića (na adresi broj 2,5,7 i 9), da će danas 28.9.2021. od 23:00 do 29.9.2021. do  02:00  sata zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije