Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Čestitka gradonačelnika Milana povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Objavljeno prije

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnik Dalibor Milan je svojim sugrađanima uputio čestitku:

Drage Metkovke, dragi Metkovci! 
Poštovani hrvatski branitelji!

S ponosom se prisjećamo današnjeg dana 1995. godine kada je hrabra i snažna hrvatska vojska obranila svoj dom i hrvatskom narodu donijela slobodu i mir.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja blagdan je zaslužene počasti i zahvalnosti prema svima koji su položili svoje živote u obranu drage nam Domovine.

Naša je obveza trajno čuvati uspomenu na tužne ali ponosne dane, na Domovinski rat, temelj moderne hrvatske države.

Poštovani branitelji, teško ste izborili našu slobodu, vi ste istinska snaga, štit i ponos hrvatskog naroda.

Neizmjerno zahvalni i nadahnuti vašom hrabrošću i zajedništvom pošteno služimo i osigurajmo našem narodu mir i blagostanje.

Gradonačelnik,
Dalibor Milan

ZAGREBAČKI VELESAJAM

Tvrtka Poljopromet sudjelovala na ‘CroAGRO’ međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Objavljeno prije

Na Zagrebačkom velesajmu početkom prosinca održao se CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na kojem se predstavila tvrtka Poljopromet.

Pod geslom Poljoprivreda se vraća u Zagreb! u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji su poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudili sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Možemo reći da je ovo povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Na manifestaciji je sudjelovala i tvrtka Poljopromet d.o.o, iz doline Neretve, jedna od vodećih firmi u Dalmaciji u nabavi mehanizacije, zaštitnih sredstava i repromaterijala za poljoprivredu. Tvrtka se predstavila prvenstveno sa brendovima koje zastupa za cijelo tržište Republike Hrvatske. Neki od tih brendova u području mehanizacije su traktori Ferrari, atomizeri i prskalice IDEAL te freze i malčeri Sicma. Također su bila izložena mineralna gnojiva Yara te organsko i organo-mineralna gnojiva proizvođača Scam.

Sajam se održao u razdoblju mirovanja poljoprivrednih aktivnosti, u zatvorenim paviljonima Zagrebačkog velesajma i po međunarodnim standardima, što je u konačnici rezultiralo velikim brojem posjetitelja i medija koji su bili zadovoljni ponudama izlagača, a i tvrtke koje su pronašle priliku da sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije