Ostanimo u kontaktu

POBOLJŠANJE KONKURENTN9STI MSP-ova

Centar za poduzetništvo u Metkoviću održao besplatnu radionicu ‘Kako do bespovratnih sredstava’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo u sklopu svog programa ‘Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova’ u Metkoviću je održao besplatnu radionicu u prostorijama Učilišta Mijoč ‘Kako do bespovratnih sredstava,

– Program ”Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova smo dobili preko Ministarstva gospodarstva kao poduzetnička institucija. Na današnjoj radionici pokrili smo teme predstavljanja mogućnosti bespovratnog financiranja iz EU fondova u vidu razvoja poduzetništva u koje ulaze i OPG-ovi odnosno poljoprivreda. Trenutno su otvorene mjere za energetsku učinkovitost te mjere za poljoprivredu i ruralni razvoj. Naš cilj je upoznati širu javnost i male poduzetnike i poljoprivrednike za mogućnostima koje strukturni fondovi nude kako bi oni unaprijedili svoju djelatnost i postigli što veću konkurentnost, – rekla je direktorica Centra za poduzetništvo Karmen Kutnjak.

– Diskusija i rasprava sa polaznicima je stvarno bila zanimljiva. Evo sada smo na kraju ovoga programskoga razdoblja 2014-2020. te očekujemo nove natječaje 2021- 2027. i puno prilika za polaznike, – nadodala je Tajana Lovrić, voditeljica radionice.

Radionicom su predstavljeni aktualni EU, nacionalni i lokalni natječaji sa detaljnim informacijama o postupku prijave te kriteriji za odabir projekta.

METKOVSKO LJETO 2020.

Brojna publika uživala u klapskim klasicima i hrvatskim hitovima klape Iskon

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta 2020 na ljetnoj pozornici GKS-a Metkovič koncert je održala klapa Iskon.

Brojna metkovska publika uživala je u klapskim klasicima te obradama niza hrvatskih hitova kojim se se večeras predstavili momci iz klape Iskon.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije