Ostanimo u kontaktu

KAKO USPJETI U POST-COVID VREMENU

Centar za poduzetništvo DNŽ poziva na virtualno predavanje ‘Kako povećati motivaciju i samomotivaciju’

Objavljeno prije

U sklopu svog programa aktivnosti na temu „Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje „Kako povećati motivaciju i samomotivaciju“ koje će se održati u četvrtak, 04. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

U posljednjem u nizu predavanja prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

  • teorija i modeli motivacije;
  • pet temelja uspješnog motiviranja;
  • motivacijsko vođenje sastanaka; poticanje inicijativnosti, izricanje pohvale;
  • strategija isprike;
  • upozoravanje na greške, stvaranje poticajnih međuljudskih odnosa.

O predavaču

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice:  https://forms.gle/WrZH5GdgdrSyDbaK6
– maila: dcp@dcp.hr
– telefona: 020/418-401

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije