Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKI HSS BEZ KORMILARA

Čelnik GO HSS-a Metković Renato Vučković podnio ostavku na sve funkcije u stranci

Objavljeno prije

Čelnik GO HSS-a Metković Renato Vučković za Metković NEWS je potvrdio da podnosi ostavku na sve funkcije u stranci.

Ostavka na sve funkcije u HSS-u

Poštovani, kao što Vam je poznato već duže vrijeme sam kritičar politike diktature koju u HSS-u provodi samoizabrani ”predsjednik” stranke.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Političari koji ne poznaju odgovornost za ne/učinjeno ne zaslužuju ništa drugo nego da iz jednog u drugi izborni proces bilježi porazne rezultate, kao što je to slučaj u HSS-u.

Politikom koja ideološki i vrijednosno pokušava promijeniti Hrvatsku seljačku stranku došlo je do urušavanja stranke na svim razinama.

Ne želim ulaziti u predstojeći izborni proces i na taj način davati legitimitet izvršiteljima takve pogubne politike.

S današnjim danom, ja Renato Vučković dajem neopozivu ostavku na sve funkcije u Hrvatskoj seljačkoj stranci.

GRADSKI PARK

Započeli Dani Neretvanske kneževine

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića u Gradskome parku u četvrtak je započela manifestacija Dani Neretvanske kneževine, koja traje do subote, 13. kolovoza.

U današnjem dijelu programa na rasporedu je bila srednjovjekovna predstava, kuhala se srednjovjekovna hrana, a najmlađi su se okušali u streličarstvu. Osim druženja s vitezovima, publika je s njima odmjerila snage i u vuči konopa, a za kraj je održana i bitka vitezova. U programu su sudjelovali Vitezovi hercega Stjepana Kosače (Stolac, BiH) te Gradska straža Šibenik.

Manifestacija se nastavlja i sutra. Metkovsko amatersko kazalište će na Neretvi i prostoru Velike rive izvesti uprizorenje „O Metkoviću prvi put“ – Dekonstrukcija: Prema tužbi carinika Stanka Sladinovića, zabilježeno u knjizi tužbi izvani dana 30. siječnja 1422., Državni  arhiv u Dubrovniku. Scenarij i režiju potpisuje Radovan Marčić, a sudjeluju još članovi KUD-a Metković te UL Veterani IV. gardijske brigade DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U sklopu manifestacije, a povodom 600. obljetnice od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, U Gradskome parku postavljena je i izložba ‘CORONA (lat. corona: vijenac, kruna) u povijesti Metkovića”. Kroz ovu izložbu postavljenu u Gradskom parku možete saznati nešto o prošlosti Metkovića, fotografirati se kao jedan od vladara i ponijeti fotosuvenir.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije