Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

MTKviz LIGA SVAKIM KOLOM SVE POPULARNIJA

Čak pet ekipa na pobjedničkom postolju u četvrtom kolu MTKviz lige

Objavljeno prije

MTKviz liga, 4. kolo

Metković već odavno vapi za kvalitetnim sadržajem za mlade, međutim, kada se izrodi vrhunska ideja, manifestirana kroz sraz znanja i još bolja organizacija, to može samo rezultirati prepunom Galerijom GKS-a, u kojoj i ovog puta uz mlade nije manjkalo ni onih malo starijih. Tako je bilo i u četvrtom kolu MTKviz lige, hostese na nogama tražila se stolica više.

Četvrto kolo ostat će zapamćeno i po vrlo uzbudljivoj završnici, čak pet ekipa našlo se na pobjedničkom postolju. Prvo mjesto, s osvojenih 650 bodova, podijelile su ekipe No Pasaran i MPC. Ekipa Bež ćuko s 40 bodova zaostatka našla se na drugom mjestu, dok su treće mjesto podijelile ekipe Neman pojma i Stamos, sa mukotrpno zarađenih 590 bodova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Još jedna uzbudljiva večer MTKviz lige je za nama. Pobjedničkim ekipama čestitamo, a vama dragi čitatelji donosimo ukupni poredak, te djelić atmosfere u fotogaleriji.

MTKviz - Ukupni poredak 4. kola

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije