Ostanimo u kontaktu

MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN 2016.

Branku Medaku Grand Prix, Brnasu nagrada ‘Vinko Coce’, Bebi prva a Žveljarinkama druga nagrada publike

Objavljeno prije

Branko Medak i Nevena Ereš - FMHJ Opuzen 2016.

Foto: SlobodnaDalmacija.hr

Na opuzenskoj Pjaci sinoć je održan 23. Festival Melodija hrvatskog juga Opuzen 2016, na kojem tradicionalno nastupaju brojni metkovski izvođači. Slobodno možemo reći, apsolutni pobjednik sinoćnjeg festivala, jer pobrao je najbolju ocjenu publike i žirija, je neretvanski tenor Branko Medak, duet s Nevenom Ereš okrunio je nagradom Grand Prix. Tekst njihove pjesme Moja Dalma potpisuje Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zaslužan Marko Nikolac., dok zasluge za video spot bere Marin VerajaFoto-studio Veraja iz Metkovića.

Branko Medak i Nevena Ereš - FMHJ Opuzen 2016.

Pored našeg tenora, svojom se pjesmom predstavio i naš istaknuti tekstopisac, Ivica Fudo Brnas, koji opet bilježi uspjehe. Njegova pjesma Zabatilo deset uri je osvojila prestižnu Nagradu ‘Vinko Coce’, a izvodila ju je Klapa Grobnik. Glazbu potpisuje Nera Ban.

Ivica Brnas Fudo i Klapa Grobnik - FMHJ Opuzen 2016.

Prvu nagradu publike osvojio je Zoran Bebić BebaKlapa učiteljica Žveljarin ponovno se iz Opuzena vratila sa nagradom. Ovog puta publika joj je dodijelila drugu nagradu za pjesmu Dolina, koju smo nedavno imali prilike slušati na predstavljanju videospota.

Klapa učiteljica Žveljarin - MHJ Opuzen 2016

Foto: SlobodnaDalmacija.hr

Našim izvođačima i tekstopiscima čestitamo i želimo im puno uspjeha u budućem radu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije