Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI

Božo Petrov predstavio kandidaturu za župana, Josip Mikuš njegov zamjenik

Objavljeno prije

Dubrovnik, 23. ožujka 2021. – Danas je predstavljena kandidatura predsjednika Mosta Bože Petrova za župana i Josipa Mikuša za njegova zamjenika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Petrov je  istaknuo kako se županiju može uspješnije voditi, na način da bude na korist svim građanima, ljudima koji u njoj žive, kao i lokalnim samoupravama.

“Čini se kao da je vrijeme za neke stalo. Za one koji su proteklih 20, 30 godina vodili ovu županiju. Turizam se očito dogodio, a svi su postali ovisni samo o toj grani, ne vodeći računa ni o industrijskoj proizvodnji, ni o prerađivačkoj industriji. Bez turizma, kada dođe ovakva epidemija, mi smo doslovno na aparatima. Netko je o tome trebao voditi računa. A ja vam kažem, situacija se može promijeniti. I to tada kada se budu davala bespovratna sredstva obrtnicima, mikropoduzetnicima i ugroženim drugim skupinama, ljudima koji hrane cijeli taj sustav. Upravo njima treba prilagoditi administrativni okvir, poduprijeti poduzetnički okvir i stvari će krenuti na bolje. Samo oni trebaju biti na prvom mjestu, a ne oni koji vode sustav”, rekao je Petrov.

Josip Mikuš, izvanredni profesor na Sveučilištu u Dubrovniku, biolog i ekolog, rekao je zašto se odlučio na kandidaturu za zamjenika Bože Petrova.

“Prvi je razlog jer duboko vjerujem da služenje zajednici i svakom čovjeku ponaosob, kroz promicanje općih interesa, nisu nedostižni ideali, već potpuno ostvariv način ljudskog, stručnog i političkog djelovanja sada i ovdje. Drugi razlog je zato što znam da svaki čovjek budućim naraštajima želi ostaviti bolje i uređenije društvo, a za to očekuju i priželjkuju pojedince i skupine koje će ih predvoditi i s kojima će ostvariti ono najbolje što znaju. Treći razlog je što sam u dosadašnjem profesionalnom i volonterskom radu uvjerio da dobar timski rad daje dobre rezultate. Budući sam takav timski rad prepoznao u djelovanju Mosta, s kojim djelima mnoga uvjerenja i ideale, želim kroz program ove platforme, kao nestranački pojedinac, dati svoj doprinos u ostvarenju konkretnih projekata koji će naše općine, gradove, pa i cijelu županiju učiniti boljim mjestom za život svih njezinih žitelja”, rekao je Mikuš.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na online radionicu ‘Oglašavanje na Facebooku i Instagramu’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na dvije besplatne online radionice „Oglašavanje na Facebooku i Instagramu“ koje će se održati 21. i 25. 05. 2021. s početkom u 10:00 sati. Predviđeno ukupno trajanje radionica je 10 školskih sati.

Društvene mreže su danas neizostavne kada govorimo o digitalnom marketingu. Prvenstveno radi mogućnosti preciznog ciljanja publike i velikog dosega koje naše poruke u relativno kratkom vremenu ostvaruju. Samo u Hrvatskoj broj korisnika društvenih stranica veći je od 1 800 000 i u stalnom je porastu.

Na radionicama će polaznici naučiti:

Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu

Kako postaviti oglasnu kampanju

Definirati ciljeve oglašavanja, odabrati ciljnu skupinu i kreirati kvalitetne i privlačne oglase

Kako pratiti uspješnost provedbe, te kako optimizirati kampanju

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/hgQrCtum6Byp1NUHA
– maila: dcp@dcp.hr,
– ili telefona: 020/418-401.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije