Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković

Objavljeno prije

Božićni koncert OGŠ Metković

Kao i svake godine u galeriji GKS-a održan je Božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković. Uvodnu riječ imao je ravnatelj škole Zvonko Knežević, a onda na red su došli, zbog kojih smo svi bili sinoć tu, učenici glazbene škole, koji su svojom glazbom zadržali posjetitelje do samog kraja. Program je trajao gotovo 90 minuta, a mogle su se čuti predivne melodije izvedene na gitari, klaviru, flauti , saksofonu, trombonu, trubi i harmonici i kao poslastica izbor Božićnih pjesama u izvedbi Zbora osnovne glazbene škole.

Puna dvorana, besprijekorna svirka, za tehniku se pobrinuli Mate Jerković i Pero Đugum i proleti sat i po prekrasne glazbene večeri. Hvala profesoricama i profesorima na lijepom izboru glazbe i trudu koji su uložili da ova naša djeca ovako lijepo muziciraju. Pa ipak se ne može svatko pohvaliti da u svom gradu imaju glazbenu školu, a uz to da učenici iste, svake godine “beru” državne i međunarodne nagrade. Bravo za Osnovnu školu Metković.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije