Ostanimo u kontaktu

'BOŽIĆ U NERETVI'

Božićne kućice će ove godine biti u Gradskom parku, a ponovno ćemo uživati i na klizalištu

Objavljeno prije

Manifestacija Božić u Neretvi će se ponovno i ove godine održati u Metkoviću, a božićne kućice će biti postavljene u Gradskom parku za razliku od prijašnjih godina.

Građani će na božićnim kućama moći uživati u ponudi karakterističnoj za božićno vrijeme: kobasicama i kuhanom vinu, ali i raznovrsnim glazbenim događajima.

Ledena bajka na Neretvi se također nastavlja i ove godine, pa će svi moći uživati na klizalištu.

U VIDU JE DANAS BILO SVEČANO

Proslavljen Blagdan Snježne Gospe u Vidu

Objavljeno prije

Svečanim misnim slavljem u 6, 7.30 i 9.30 sati s procesijom u Vidu je proslavljen blagdan Gospe od Snijega.

Svetu misu u 6 h za hodočasnike predvodio je naš župnik don Mile Čalo, misu u 7:30 h (za branitelje) predvodio je prof. don Ivan Kešina (rodom iz Vida) uz koncelebraciju fra Ive Rastočića te don Marka Volarevića nakon koje su položeni vijenci i zapaljene svijeće ispred centralnog križa za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. 

Glavnu svetu misu predvodio je mons Hrvoje Katušić generalni vikar Dubrovačke biskupije u nazočnosti župnika don Milivoja Čale i 9 svećenika, uglavnom iz susjednih župa neretvanskog dekanata. Svetoj misi nazočio je i gradonačelnik Dalibor Milan.

Kip Gospe od Snijega nosili su veterani 4.gardijske brigade iz Vida i Metkovića. 

Vrijeme jučer i danas više je nalikovalo kao da je jesen a ne ljeto, jucer je palo 37 mm kiše, a padala je i danas tijekom jutarnjih i poslijepodnevnih sati, piše Vid.hr

.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije