Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Božićna priredba u OŠ Stjepana Radića

Objavljeno prije

U OŠ Stjepana Radića je danas održana Božićna priredba u koju su nas uveli voditelji Iva Obrvan i Petar Popović te Pjevačka skupina učiteljica OŠ Stjepana Radića koja je otpjevala Božićnu kolendu.

Ravnateljica Božena Nikoletić je potom pozdravila sve prisutne te poželjela ugodne božićne i novogodišnje praznike. Školski zbor kojeg je pripremila časna Mila je izveo pjesmu Radujte se narodi, a pjesmu Bliži se Božić izvele su učenice Tamara Vladimir, Antea Kuran i Karla Šapina koje je pripremila učiteljica Sandra Šutalo. Učenica Maja Arnaut je izvela recitaciju Bog, a pripremio ju je učitelj Dragan Sršen.

Kako je sveti Nikola darivao životinje dočarali su nam mali lutkari igrokazom U šumi svetog Nikole, a igrokaz su s učenicima pripremile učiteljice Nada Šunjić i Ivona Vuica.

Plesači koje je pripremila učiteljica Ivana Popović izveli su pjesmu Jingle Bell Rock te svojim plesom svim prisutnima raširili dašak božićne čarolije, ljubav, sreću, mir i zadovoljstvo.

Koordinatorica priredbe bila je učiteljica Aleksandra Lukić Skelić.

VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆA

Održana redovna Skupština, sva izvješća jednoglasno usvojena

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Skupština Vatrogasne zajednice Grada Metkovića.

Na Skupštini je predsjednik Vatrogasne zajednice Dalibor Milan iznio izvješća o radu Zajednice za 2019. godinu, o financijskom poslovanju Zajednice, izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2019. godinu, predstavljen je program rada Zajednice za 2020. godinu te su sve točke jednoglasno usvojene.

Gosp. Toma Ramić je potvrđen za člana zapovjedništva DVD Vid i člana Skupštine Vatrogasne zajednice te je gosp. Josip Obradović uključen u rad Skupštine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije