Ostanimo u kontaktu

PRESELJENJE

Boutique Like od danas posluje na novoj lokaciji u Ulici don Radovana Jerkovića

Objavljeno prije

Boutique Like koji već šest godina u Metkoviću uspješno posluje preselio je sa svoje dosadašnje lokacije u Ulicu don Radovana Jerkovića.

Ovom prilikom vlasnica Jadranka Taslak nam je rekla:

‘Nakon godina uspješnog poslovanja preselili smo na novu lokaciju u zgradu između Konzuma i Doma zdravlja i nadamo se da ćemo i dalje nastaviti s jednakim uspjehom. Naš butik namjenjen je svim generacijama, a najviše je zastupljena ženska odjeća. U našem asortimanu se može pronaći odjeća, torbe, nakit, donje rublje, čarape, a uskoro će se moći kupiti i cipele. Pozivamo sve da nas posjete u novom prostoru!’

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom niti danas

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 22 su negativna, a za 2 se još čekaju rezultati. I danas imamo jednu ozdravljenu osobu, i to iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3125 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je samo jedna osoba te u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije