Ostanimo u kontaktu

OSVJEŽAVAJUĆA OAZA ZA ODMOR DUŠE I TIJELA

Bogat program pred nama u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Žoga Beach Bar nastavlja s vrućim ljetnim partijima i u danima pred nama pripredili su bogat program u kojem će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Već danas (četvrtak) je na rasporedu Sax IT Up & koktel party. U petak vas zabavlja Music band DEJA VU,  dok su za subotu, 22. kolovoza, pripremili cijelodnevni event za bijeg od vrućine u osvježavajuću oazu za odmor duše i tijela i opuštanje uz mix-eve svima poznatih R’n’B, Hip-Hop i Trap hitova koje će vam pružiti reperski trojac Stoposto, Black Beriz i Geko tzv. Dizeštat & SAFE DANCE PARTY! Također, tokom očekuje vas i specifična nagradna igra te još mnogo iznenađenja kako bi se svi što bolje zabavili. Događaj zvanično počinje u 21:00, a na Vama ostaje samo da se spremite za SAFE DANCE!

Ulaz je kao i uvjek slobodan, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

A ako još uvijek postoje oni koji ne znaju kako doći do ove oaze za odmor duše i tijela, to mogu saznati samo jednim klikom na Google maps koji će vas dovesti najbližom rutom. Vidimo se!

 

OPRAVDAO POVJERENJE

Dalibor Milan ponovo izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ je danas održao lokalne unutarstranačke izbore, a na čelo GO HDZ-a Metković ponovno je izabran Dalibor Milan.

Tim povodom Milan nam je izjavio:

Poštujući epidemiološke mjere, danas su u Metkoviću provedeni unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. 

Bio je ovo nastavak naših unutarstranačkih izbora. Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu ‘jedan član – jedan glas’.

Danas smo izabrali i članove GO HDZ-a Metković. Zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković. Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković.

Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a želim naglasiti da mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO uz ostale kandidate izabrana i Žana Marević.

Zahvaljujem svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja, na kraju je zahvalio Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije