Ostanimo u kontaktu

GKS METKOVIĆ

Bogat kazališni repertoar na ovogodišnjoj smotri kazališnih amatera

Objavljeno prije

MAK - Premijera predstave 'Preko reda'

U petak i subotu u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću očekuje nas smotra kazališnih amatera Dubrovačko- neretvanske županije. Najprije će svoje kazališno umijeće pokazati glumci iz amaterskog kazališta susjednog nam Opuzena, koji na scenu izlaze u petak u 18 sati s predstavom Ponoćna igra, scenarista Dubravka Jelačića Bužimskog, a pod redateljskom palicom Hrvoja Barbira.

Nakon njih s početkom u 20 sati, domaćini iz Metkovskog amaterskog kazališta izvesti će svoju hvaljenu i veoma uspješnu predstavu Preko reda prema tekstu Gorana Matića, a redateljice Jolande Tudor. Predstava koja je dva puta punila dvoranu GKS-a i oduševila Metkovce tako će biti ponovno izvedena.

U subotu nas čeka trostruki program. Najprije će u jutarnjem terminu od deset sati ponovno nastupiti Opuzensko amatersko kazalište, ovaj put sa predstavom Mala zelena gusjenica, redatelja Hrvoja Barbira prema tekstu Nives Madunić-Barišić. U popodnevnom terminu od 17 sati nastupiti će i Studentski teatar Lero sa komadom Sakrestija od Bumbaka, redatelja Davora Mojaša, dok će program zaključiti u 20 sati Kazališna družina Kolarin koja će nam uprizoriti Matrimonijo redatelja Žuže Ergenija, pod paskom Josipa Lovrića.

Cijena ulaznice je simbolična, za pojedinu predstavu iznosi 10 kuna, za cijeli dan 15 kn, a za dvodnevno uživanje u svim predstavama samo 30 kuna. Svi ste pozvani da svojom posjetom upriličite i uveličate ovaj bogat kulturni program koju su nam priredili vrijedni kazališni amateri.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije