Ostanimo u kontaktu

DALMATA JURA SHOP

Blagdanski popust na namještaj, tekstil, obuću i štep program

Objavljeno prije

Dalmata Jura Shop

Prodajni centar Dalmata Jura shop u Gabela Polju nudi vam veliki blagdanski popust na namještaj, tekstil, obuću i štep program. Namještaj renomiranih brandova Kalea, Bonima, Matis, Delibašić i Malagić nađite po povoljnijim cijenama i još većem izboru. Posebno se ističe veliki izbor kutnih garnitura koje su jeftinije za čak 20%.  Tekstil i obuća su na popustu od 20% –  60%. Štep program za vrijeme blagdana je snižen za 30%.

Dođite i iskoristite ove blagdanske popuste, jer ovoliku ponudu i izvrsne cijene možete naći samo u Dalmata Jura shopu u Gabela polju!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije