Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

SKYWALK OTVORIO VRATA POSJETITELJIMA

Blagdanski dani donijeli navalu izletnika na Biokovo

Posjetiteljska sezona 2021. službeno je počela, a posjetitelje se upozorava da se danas na Biokovo vraćaju snijeg i led

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Terze / Dalmacija danas

Ponovno je otvorena i velika turistička atrakcija, vidikovac Nebeska šetnica – Skywalk Biokovo, čime je službeno počela posjetiteljska sezona 2021.

Podsjetimo, u Park prirode posjetitelji su zimi mogli ići isključivo na vlastitu odgovornost, a cesta prema Svetom Juri bila je zatvorena rampom od skretanja za Vošac.

Snijeg i led i dalje vladaju najvišim dijelovima ove planine, uglavnom iznad 1500 metara nadmorske visine. Sljedećih dana najavljena je nova promjena vremena koja će donijeti novi snijeg, pa buduće posjetitelje treba upozoriti na zimske uvjete koji će se vratiti čak i u niže predjele planine, a temperatura zraka past će “debelo” ispod nule.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Lanjsko otvaranje Skywalka, odnosno “Nebeske šetnice” višestruko je povećalo broj posjetitelja na planini u odnosu na uobičajenu godinu. Ipak, nije sve prošlo bez problema. Navala automobila uskom planinskom cestom u sezoni je stvarala velike gužve koje su ponekad bile višesatne. Nadamo se da uprava parka radi na rješavanju ovog problema.

Uskršnji blagdan doveo je prve veće skupine posjetitelja na novu atrakciju, a kako je to u nedjelju izgledalo možete pogledati u foto galeriji, piše Dalmacija danas.

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije