Ostanimo u kontaktu

OPĆINA SLIVNO

Blagdanska čestitka načelnika Smiljana Mustapića

Objavljeno prije

Drage mještanke i mještani Općine Slivno,

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja, doba u kojemu se posebno veselimo bližnjima, prijateljima i susjedima. Vrijeme je to darivanja, opraštanja, novih početaka i nada, i nadasve istinske i bezrezervne ljubavi.

Nažalost, ove godine možda nećemo biti u mogućnosti Božićne dane provesti sa svojim voljenima, ali ljubav će sve nadvladati. Zaboravimo sve loše kroz što smo prošli u ovoj godini, na budućnost gledajmo s optimizmom i željom za uspjehom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uživanje u iščekivanju Božića, osjećaj sreće i ljubavi u ove predblagdanske dane, kao i planove u Novoj 2021. godini, dijelim zajedno sa svima vama, a još me više veseli što kao Vaš općinski načelnik mogu svima podijeliti da ohrabreni jednim od najvećih kršćanskih blagdana, ali i toplinom svojih obitelji pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama i da ih zajedničkom dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima.

U ime Općinskog vijeća Općine Slivno, zamjenika općinskog načelnika, svih zaposlenika Općine Slivno i u svoje osobno ime, želim svim stanovnicima Općine Slivno, prijateljima, poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima sretan i blagoslovljen Božić i božićne blagdane te puno zdravlja, sreće i uspjeha na osobnom i poslovnom planu u Novoj 2021. godini.

Načelnik Općine Slivno
Smiljan Mustapić

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

58 novih slučaja zaraze koronavirusom, devet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 58 novih slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 28 osoba muškog spola i 30 osoba ženskog spola: 32 iz Dubrovnika, deset iz Ploča, devet iz Metkovića, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Stona te jednoj iz Konavala i Korčule.

Preminula je jedna muška osoba iz Dubrovnika (rođ. 1952.g.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječeno je 38 osoba: 18 iz Ploča, 13 iz Dubrovnika, četiri iz Župe dubrovačke, jedna iz Lumbarde, Metkovića i Orebića.

U posljednja 24 sata obrađeno je 636 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 146 597 uzoraka.
U OB Dubrovnik hospitalizirane su 23 osobe pozitivne na koronavirus, a pet pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 770 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije