Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Biciklijada u sjećanje na poginulog branitelja Ivicu Prusca – Jumu

U sjećanje na poginulog branitelja Ivicu Prusca – Jumu (30.5. 1992. – 30.5.2021.)

Objavljeno prije

Članovi Biciklističkog kluba BK Relaksa organiziraju 4. memorijalnu biciklijadu u spomen na poginulog hrvatskog viteza Ivicu Prusca – Jumu koji je svoj život položio u obrani domovine 30. svibnja 1992. godine.

Polazak biciklijade je 6.lipnja iz Gradskog parka u 9:00 sati, prema posljednjem počivalištu i spomen obilježju poginulim braniteljima u Bagalovićima, gdje će se priložiti cvijeće i zapaliti svijeće. Nakon toga slijedi i počasni krug dolinom Neretve s kojim ćemo zaokružiti ovu našu memorijalnu biciklijadu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije