Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Biciklijada u sjećanje na poginulog branitelja Ivicu Prusca – Jumu

U sjećanje na poginulog branitelja Ivicu Prusca – Jumu (30.5. 1992. – 30.5.2021.)

Objavljeno prije

Članovi Biciklističkog kluba BK Relaksa organiziraju 4. memorijalnu biciklijadu u spomen na poginulog hrvatskog viteza Ivicu Prusca – Jumu koji je svoj život položio u obrani domovine 30. svibnja 1992. godine.

Polazak biciklijade je 6.lipnja iz Gradskog parka u 9:00 sati, prema posljednjem počivalištu i spomen obilježju poginulim braniteljima u Bagalovićima, gdje će se priložiti cvijeće i zapaliti svijeće. Nakon toga slijedi i počasni krug dolinom Neretve s kojim ćemo zaokružiti ovu našu memorijalnu biciklijadu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, 11 iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom (devet utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o sedam osoba muškog spola i devet osoba ženskog spola; 11 iz Metkovića, dvije iz Ploča te po jedna osoba iz Kule Norinske, Slivnog i Smokvice.

U posljednja 24 sata obrađen je 331 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 82 090 uzoraka.

Izliječene su dvije osobe iz Metkovića.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 237 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je pet kršenja mjere samoizolacije, sve na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 834 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije