Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

Objavljeno prije

BK Relaks poziva sve one koji su štovatelji oca Ante Gabrića, a ujedno su ljubitelji vožnje biciklom da im se pridruže u biciklijadi koja starta u nedjelju, 28. veljače, u 10:30 sati, ispred crkve sv. Nikole. Biciklijada je posvećena istoimenom humanitarcu i jedan je dio programa koji se obilježava u njegovu čas.

Ruta biciklijade: crkva sv. Nikole – crkva sv. Ilije – rodna kuća oca Ante – obilazak Kladom – biciklistička staza (uz Neretvu) – Trg kralja Tomislava.

Odvojimo u nedjelju jedan mali dio našeg vremena te se na ovaj simboličan način, zahvalimo ocu Anti koji je toliko dobra učinio za one najranjivije. Radujemo se vašem dolasku!

Napomene: Ponijeti zaštitne maske i držati razmak od 2 metra. Broj učesnika je ograničen na 25 osoba. Za mlađe od 16 godina obavezno nošenje zaštitne kacige i moraju biti u pratnji trenera ili staratelja, – napisali su iz BK Relaks.

Biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

SVJEŽA RIBA UTORAK, ČETVRTAK I PETAK

Ribarnica GOF otvorila svoja vrata

Objavljeno prije

‘Preko’ je dobilo svoju ribarnicu. Na maloj tržnici pored podvožnjaka, na križanju Ulice Zrinskih i Frankopana sa Ulicom Put Narone, u novouređenom objektu svoja vrata jutros je otvorila Ribarnica GOF.

Ribarnica će raditi svakim danom, dok svježa riba pristiže svakog utorka, četvrtka i petka, a mušule, kamenice i brbavice po narudžbi.

Svakako novitet ove ribarnice je i dostava koja će se obavljati po narudžbi na području cijele doline Neretve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije