Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PRIJEDLOG PRORAČUNA GRADA METKOVIĆA ZA 2019. GODINU

Besplatni udžbenici za sve osnovnoškolce na području grada Metkovića

Objavljeno prije

Dalibor Milan, udzbenici

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom još jednom je pokazala da im je briga za djecu jedan od važnih prioriteta. To pokazuje i stavka u prijedlogu proračuna Grada Metkovića za 2019. godinu koja svim osnovnoškolcima osigurava besplatne udžbenike.

Tim povodom gradonačelnik Dalibor Milan je na svome Facebook profilu napisao:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U prijedlogu Proračuna Grada Metkovića za 2019. godinu koji je 14. studenog 2018. godine objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića planiramo osigurati sredstva za nabavku udžbenika svim učenicima od 2. do 8. razreda osnovnih škola, budući da prvim razredima udžbenike osigurava Dubrovačko-neretvanska županija. Za taj iznos planiramo izdvojiti 1,5 milijuna kuna.

Briga za djecu je jedan od naših važnih prioriteta.

Predizborno obećanje je bilo osigurati besplatne udžbenike za djecu prvih razreda osnovnih škola, a na ovaj način idemo i korak dalje.

Smatram da ćemo osiguranjem besplatnih udžbenika za sve osnovnoškolce konačno roditelje lišiti brige i troškova ovo nabavke udžbenika.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije