Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

NACIONALNI PARK MLJET

Besplatan posjet NP Mljet u ponedjeljak, 25. listopada

Objavljeno prije

U ponedjeljak 25. listopada svi posjetitelji će moći besplatno posjetiti naše najstarije morsko zaštićeno područje, Nacionalni park Mljet!

U ponedjeljak će i po posljednji put u ovoj godini pristati katamaran Krilo u luku Pomena te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pridruže nam se u besplatnom razgledu prirodnih i kulturnih ljepota s vodičima Parka, pozivaju iz NP Mljet.

Svi posjetitelji željni rekreacije moći će provesti vrijeme u vožnji biciklom oko slanih jezera i drugim brojnim stazama po povoljnoj cijeni najma bicikli.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Očekujemo lijep i sunčan jesenski dan i dobar odaziv brojnih posjetitelja, a posebno naših susjeda otočana koji planiraju svoj dolazak posljednjom katamaranskom linijom Krilo za otok Mljet u ovoj godini.

Prodajna mjesta Nacionalnog parka Mljet će biti otvorena do 31.10. te ce do tada biti i organiziran prijevoz solarnim brodovima po jezeru po trenutnom plovidbenom redu.

Posjetitelji će i nakon tog datuma i dalje moći uživati u prirodi Nacionalnog parka Mljet, sukladno ustaljenim pravilima korištenja i naputcima službe čuvara prirode na terenu.

Za grupe od minimalno 15 osoba koje bi željele posjetiti NP i u “zimskom” periodu i imati pratnju vodiča i korištenje broda na jezeru, potrebna je najava. Više informacija je dostupno kod službe turizma na tel. 020/744-041 radnim danom od 7-15 sati, poručuju iz NP Mljet.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Dubrovačke ulice u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zbog korektivnog održavanja trafostanice TS METKOVIĆ 20 10(20)/0,4kV isporuka električne energije bit će obustavljena u četvrtak 9. prosinca od  9:00 do 11 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

  • Ulica Dubrovačka (od kućnog broja 41 do kraja ulice)

Napomena:
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije