Ostanimo u kontaktu

BERBA MANDARINA

Berača dovoljno – mandarina dvostruko više

Objavljeno prije

mandarina

U dolini Neretve počela je berba ranih sorti mandarina. Procjenjuje se da će ove godine biti ubrano oko 50 tisuća tona, što je dvostruko više nego lani, ali i dalje manje nego rekordne 2016.

‘Zorica’ i ‘ichimaru’ najranije su sorte neretvanskih mandarina. Prve se beru i postižu najbolju cijenu pa ih zato nazivaju kraljicama tog slatkog voća. Čim su otkupni centri ovaj tjedan otvorili vrata, berba se zahuktala. Berača ima dovoljno, i to svih generacija. A plaća se 25 kuna po satu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prva otkupna cijena kreće se od 3 do 3,2 kune za prvu klasu. Druga klasa otkupljuje se za 2 do 2,5 kune. No, proizvođači smatraju da se neće dugo zadržati.

Tekst: vijesti.hrt.hr

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije