Ostanimo u kontaktu

ŠETALIŠTE NA UNKI

Bend mladih Župe svetog Ilije Proroka Metković poziva na ‘Večer slavljenja – Tu sam da Te slavim’

Objavljeno prije

U organizaciji Benda mladih Župe svetog Ilije Proroka Metković u ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. s početkom u 20,30 održat će se ‘Večer slavljenja – Tu sam da Te slavim’ na šetalištu na Unki (pokraj Veslačkog kluba Neretvanski gusar).

Svi ste pozvani!

S poštovanjem,
Milan Kapović, voditelj

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije