Ostanimo u kontaktu

Ipak nas ima na mapi

Barry J. Palmer posjetit će Metković i Dubrovnik

Objavljeno prije

Barry_J_PalmerPrvi dopredsjednik Međunarodne udruge Lions klubova, Barry J. Palmer koji u srpnju preuzima vodstvo te, u svijetu iznimno ugledne humanitarne organizacije s više od 1,3 milijuna članova, boravit će u Hrvatskoj od 24. do 26. ožujka. Osim s brojnim hrvatskim lionsima, susrest će se i s predsjednikom RH, Ivom Josipovićem te predstavnicima vlasti u Splitu, Dubrovniku i Metkoviću.

Nakon susreta s predsjednikom Josipovićem, u nedjelju 24. ožujka, Palmer će posjetiti Centar Silver za rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju. S Brankom Dragičevićem, guvernerom hrvatskih lionsa, razgovarat će sa članovima Lions klubova u Zagrebu i Splitu te Dubrovniku odakle je i najstariji takav klub u Hrvatskoj – Sv. Vlaho. Prisustvovat će i osnivanju novog kluba – Metković Narona. Bit će to 71. Lions klub u Hrvatskoj u kojoj djeluje 1.500 članova te velike međunarodne udruge.

Za boravka u Hrvatskoj, skorašnjeg će predsjednika LCI-a, Barrya J. Palmera i  njegovu suprugu Anne, inače, državljane Australije, primiti župan splitsko dalmatinski Ante Sanader i gradonačelnici Dubrovnika i Splita, Andro Vlahušić i Stipe Gabrić.

Prenosi Dubrovacki.hr

Vezani članak: Barry J. Palmer posjetio Metković

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

Najčitanije