Ostanimo u kontaktu

PETAK U COCA

Atraktivna Sandra Afrika večeras u Coco clubu u Metkoviću

Objavljeno prije

Kako smo prošli tjedan i najavili, večeras (petak 8. veljače) u COCO CLUB u Metkoviću stiže atraktivna Sandra Afrika!

Coco club je u novoj godini okrenuo novu stranicu. Nakon kratke stanke i preuređenja, uz standardnu subotu svoja vrata otvorio je i petkom. Tako uz već popularni Horizon Pioneer Party, koji će na rasporedu biti jednom mjesečno, u COCA vas petkom očekuje DJ program i promotivne cijene pića uz garantiranu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Nakon večerašnjeg nastupa atraktivne Sandre Afrike, već za dva tjedna planirajte na vrhunski house party. U petak, 23. veljače očekuje vas Techno Movie zabava uz dj-e IamCiipu, SamWaxa te Nanija Savinovića.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoj stol pozivom na broj 097 685 2900.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije