Ostanimo u kontaktu

PETAK U COCA

Atraktivna Sandra Afrika večeras u Coco clubu u Metkoviću

Objavljeno prije

Kako smo prošli tjedan i najavili, večeras (petak 8. veljače) u COCO CLUB u Metkoviću stiže atraktivna Sandra Afrika!

Coco club je u novoj godini okrenuo novu stranicu. Nakon kratke stanke i preuređenja, uz standardnu subotu svoja vrata otvorio je i petkom. Tako uz već popularni Horizon Pioneer Party, koji će na rasporedu biti jednom mjesečno, u COCA vas petkom očekuje DJ program i promotivne cijene pića uz garantiranu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Nakon večerašnjeg nastupa atraktivne Sandre Afrike, već za dva tjedna planirajte na vrhunski house party. U petak, 23. veljače očekuje vas Techno Movie zabava uz dj-e IamCiipu, SamWaxa te Nanija Savinovića.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoj stol pozivom na broj 097 685 2900.

VINOGORJE KOMARNA

Varteksov ‘nesavršeni muškarac’ don Marino Ninčević posjetio Vinariju Terra Madre

Objavljeno prije

U četvrtak je Vinariju Terra Madre u Komarnoj posjetio don Marino Ninčević, 13. Varteksov ‘nesavršeni muškarac’.

Don Marino je svećenik, znanstvenik, pedagog, filozof, teolog, profesor na Sveučilištu u Zagrebu, misionar u Africi… Trenutno u Zambiji gradi đački i studentski dom kako bi se siromašna djeca i mladi mogli školovati. Nedavno je objavio zapaženo znanstveno djelo-knjigu ‘Kognitivna kibernetika – Računska racionalnost misaonih sustava’.

Don Marino je javnosti postao poznat kad ga je modna kuća Varteks izabrala za jednog od svojih manekena, odnosno istaknutih javnih ličnosti koji nastupaju pod egidom ‘nesavršenih muškaraca’.

– Čast nam je da je ovaj ‘nesavršeni muškarac’ posjetio našu savršenu vinariju Terra Madre i da je pristao pozirati s našim vinima, – ističu iz Vinareije Terra Madre.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije