Ostanimo u kontaktu

PETAK U COCA

Atraktivna Sandra Afrika večeras u Coco clubu u Metkoviću

Objavljeno prije

Kako smo prošli tjedan i najavili, večeras (petak 8. veljače) u COCO CLUB u Metkoviću stiže atraktivna Sandra Afrika!

Coco club je u novoj godini okrenuo novu stranicu. Nakon kratke stanke i preuređenja, uz standardnu subotu svoja vrata otvorio je i petkom. Tako uz već popularni Horizon Pioneer Party, koji će na rasporedu biti jednom mjesečno, u COCA vas petkom očekuje DJ program i promotivne cijene pića uz garantiranu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Nakon večerašnjeg nastupa atraktivne Sandre Afrike, već za dva tjedna planirajte na vrhunski house party. U petak, 23. veljače očekuje vas Techno Movie zabava uz dj-e IamCiipu, SamWaxa te Nanija Savinovića.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoj stol pozivom na broj 097 685 2900.

ZA SKLADNIJE I UGODNIJE PREDŠKOLSKE DANE

U Dječjem vrtiću Metković nastavljaju se edukacije odgojitelja

Objavljeno prije

Provedbom projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 , nastavljeno je stručno usavršavanje odgojitelja, ovaj put pod nazivom Uvodni Korak po korak u radu s djecom predškolske dobi. Projekt provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Edukacija  Uvodni Korak po korak u radu s djecom predškolske dobi , koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba, gotovo je nezaobilazna za sve odgajatelje koji ulaze u profesiju, kao i za one koji žele osvježiti postavke razvojno-primjerenog pristupa. Sudionicima daje vezu između teorijskog uporišta razvojno- primjerenog pristupa i njegove primjene u praksi, saznanja o važnosti i načinu formiranja okruženja za učenje djece, o važnosti igre, individualizaciji i načinima prilagodbe plana i programa, o načinima praćenja i bilježenja djetetova razvoja, kao i o strategijama uključivanja roditelja u svijet predškolskog odgoja.

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije