Ostanimo u kontaktu

GLIBUŠA ZASJALA NOVIM SJAJEM

Asfaltirana cesta uz nasip na Glibuši

Objavljeno prije

Uređena cesta uz nasip na Glibuši

Postavljen je završni sloj asfalta na cesti koja uz nasip od poplava na Glibuši spaja ulice Marka Marulića i Put Vida. Rok za završetak radova, koji su investicija Hrvatskih voda, a koje je vodila Skladgradnja, bio je 1. kolovoza ove godine. Ostalo je još samo uređenje nogostupa i Glibuša će zasjati u novom sjaju.

Koliko dugo će ostati ovako ravna, upravo zbog močvarnoga tla, nećemo špekulirati. Znamo da je urađen poseban tampon sloj, a za one koji to nisu znali samo ćemo napomenuti da je vozilima preko 10 tona zabranjeno prometovanje ovom ulicom.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije