OBAVIJESTI O ZATVARANJU ULICA ZA PROMET

Asfaltira se Sportska ulica, donosimo obavijesti za četvrtak i petak

Objavljeno 5. srpnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

Asfaltiranje, Sportska ulica

Galerija

Kako smo već i najavili, zbog asfaltiranja danas je za promet bila zatvorena Sportska ulica u Metkoviću. Radovi na asfaltiranju ulica idu i dalje a mi vam donosimo obavijeti koje ulice će biti zatvorene slijedeća dva dana, u četvrtak i petak, 6. i 7. srpnja.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA

Obavještavaju se građani Grada Metkovića da će u četvrtak, 06. srpnja 2017. godine u vremenu od 7,00 do 14,00 sati zbog radova na asfaltiranju biti onemogućeno prometovanje motornim vozilima na dijelu ulice Ante Starčevića, od Caffe bara MB do križanja sa Sportskom ulicom, te se mole vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila na tom dijelu ulice Ante Starčevića.

Također se mole sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije kao i korištenje obilaznih pravaca.

Asfaltiranje

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA U ULICI KNEZA DOMAGOJA I SPORTSKOJ ULICI

Obavještavaju se građani Grada Metkovića da će u petak, 07. srpnja 2017. godine biti onemogućeno prometovanje  motornim vozilima:

  • u vremenu od 7,00 do 14,00 sati  u ulici Kneza Domagoja zbog asfaltiranja navedene ulice
  • u vremenu od 12,00 do 2,00 sata narednog dana u Sportskoj ulici zbog održavanja ”V. Metkovske CIPOLIJADE”

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila  u  navedenim ulicama, te za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

Komunalni redari:
Darijo Mandić,
Željko Sulić,
Mate Nikolić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari