Ostanimo u kontaktu

DOLAZE PROBLEMI LJETNIH GUŽVI

Apel susjedima iz BiH: Koristite MGP Nova Sela

Objavljeno prije

MGP Doljani

MGP Doljani, 14. 06. 2015., 19.00h

Iako se u mjesecu ožujku 2015. na ulicama Metkovića potpisivala peticija koja je za cilj imala vraćanje međunarodnog statusa GP Gabela polje, vidimo da još uvijek nije urodila plodom. Sada, kada se još više zateže oko izdavanja pograničnih propusnica i kad ljetna sezona sa sobom donosi nepregledne kolone i blokiranje grada u predvečerje zbog vraćanja naših susjeda iz BiH sa kupanja, možda je pravo vrijeme da se ovaj problem ponovo aktualizira. Stupit ćemo u kontakt sa predsjednikom Udruge Susjed, koja organizirano zastupa stanovnike pograničnog područja, te neka nam oni kažu da li ima ikakvih novih vijesti po ovom pitanju.

GP Gabela Polje

GP Gabela Polje, 14. 06. 2015., 19.00h

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mi možemo samo apelirati na naše prijatelje iz BiH da koriste MGP Nova Sela, koji ima veliku propusnu moć, tako da se izbjegnu nepotrebne prometne gužve koje otežavaju gradsku komunikaciju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije