Ostanimo u kontaktu

UOSI PRIJATELJ

Ante Puljević dobio novi mandat predsjednika Udruge Prijatelj

Objavljeno prije

U prostorijama Udruge Prijatelj jutros je održana izvještajno-izborna skupština, na kojoj je Ante Puljević dobio novi četverogodišnji mandat predsjednika Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković.

Za članove predsjedništva Udruge, uz Puljevića  izabrani su i David Buljubašić, Milka Omrčen, Danijela Raič i Željko Komazin, a izvršni direktor Udruge ostaje Nikola Popovac. U nadzorni odbor izabrani su Vatroslav Vugdelija, Marina Mustapić i Stanka Martinac.

Tijekom Skupštine osvrnulo se na dosadašnji rad Udruge te na financijsko izvješće za 2018. godinu.

Nakon Skupštine upriličen je i prigodni domjenak.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 10 uzoraka, 3 su negativna, a za 7 se još čekaju rezultati. Devet uzoraka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3150 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji u našoj županiji više nema niti jedna osoba, a od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije