Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAZIVAJU JE NOVOM NIKOLOVSKOM

Anita Marušić je novo glazbeno ime dalmatinske pisme

Pogledajte spot za pjesmu “Od kad te jubin”.

Objavljeno prije

Anita Marušić je glazbenica iz Metkovića koja je nedavno snimila svoju prvu pjesmu “Od kad te jubin”.

Tekst za pjesmu je napisao Denis Batinović Pekma, a glazbu Irida Oršulić koja s Jašarom Murtzenijem potpisuje i aranžman. Autor spota je Matko Petrić.

– Znamo koliko ljubavi i nježnosti nosi glas Ljiljane Nikolovske i pjesme Magazina još dan danas povuku leptiriće u ples, a od Doris znamo svaku pjesmu…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vjerujem da Anita ima priliku i da će je znati iskoristiti na najbolji način, a to je ‘samo dobra pisma’. Uzore u gore navedenima ima i ne vidim zatvoren put do srca slušatelja. Traje samo ona pjesma u koju se daš 101 posto. Anita, sretno! – kazao je Pekma.

Inače, Anita je dobila nagradu za najbolji scenski nastup na festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu.

Foto: Promo/Dalmacija danas

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije