Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Anamarija Kozina i Karla Marinko ostvarile izvrstan uspjeh na državnoj maturi

Objavljeno prije

Gimnazija Metković

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje objavio je rezultate državne mature.

Saznajemo da je državnoj maturi pristupilo je 32 045 učenika, od toga 12 424 gimnazijalca te da 649 učenika gimnazijskih programa (5.2%) nije položilo državnu maturu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

To je do sada najveći broj učenika gimnazijskih programa koji nije položio maturu.

Na stranicama Centra možemo vidjeti prosječne ocjene ostvarene iz pojedinih predmeta i broj izvrsnih učenika po pojedinim predmetima i mjestima. Drago nam je što su među izvrsnima i dvije učenice naše škole, Anamarija Kozina i Karla Marinko.

Dva ispita  državne mature  s 100%  riješenošću ostvarilo  je samo 11 učenika,  a među njima je i učenica naše škole, Anamarija Kozina.

Anamarija je ispit  matematike na višoj razini i ispit  engleskog jezika riješila s 100% točnošću, a visoki postotak i odlične ocjene ostvarila je i iz drugih ispita. Čestitamo Anamariji  koja je i iz ostalih ispita ostvarila odlične ocjene.

Karla Marinko je jedna od 52 pristupnika koji je ispit iz matematike na osnovnoj razini riješila u potpunosti, 100% rezultat. Čitamo ovih dana da ni jedan učenik ispit iz hrvatskog jezika nije riješio u potpunosti te Karli čestitamo i na visokom rangu, 17. mjesto, po riješenosti ispita iz hrvatskog jezika.

Anamarija i Karla su učenice koje su u ovoj generaciji postigle najbolje rezultate iako nisu jedine učenice naše škole koje su u društvu najboljih. Čestitamo svim učenicima koji su s uspjehom položili ispite državne mature i upisali željene fakultete. Posebne čestitke Anamariji i Karli koje su to uradile izvanredno.

Piše: Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije