Ostanimo u kontaktu

METKOVKA U BEOGRADU

Ana Bebić u ritmu Severine osvaja scenu

Objavljeno prije

Ana Bebić

Metkovska pjevačica Ana Bebić, koja je tv publici najpoznatija kao sudionica glazbenog natjecanja Operacija Trijumf, zadnjih je godina zbog ljubavne veze sa hit skladateljem Filipom Miletićem hrvatsku adresu zamijenila onom u srpskom glavnom gradu.

Prepoznatljiva je postala i po suradnji sa Severinom u pjesmi Italiana, koju potpisuje njezin dragi u kombinaciji sa Milošem Roganovićem.

‘Jedva čekam čuti prve komentare’

Ana je u Beogradu i na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije (“uvijek moraš imati i plan B’, kako kaže), a sad je snimila novu pjesmu Smiley, koju potpisuje njezin dragi sa Roganovićem, dakle dvojac zaslužan za Sevine recentne hitove.

– Jedva čekam čuti prve komentare na pjesmu i spot i nadam se da će se sav naš zajednički trud isplatiti. Vjerujem da će pjesma biti posebno draga za provod djevojkama, jer, iskreno, većina nas je bila u situacijama kada smo svojim ponašanjem prkosile ljubavnim problemima… – kazuje lijepa Ana.

Iako u Beogradu ima puno obveza, Ana veli da često dolazi u rodni Metković.

– U Srbiji najviše volim moje divne prijatelje koje sam za ovo dugo vrijeme stekla i srdačnost ljudi koji su me bez pitanja prihvatili. Ipak, rodni Metković mi puno nedostaje, jednostavno vam nedostaju one poznate ulice, poznati ljudi, obitelj i prijatelji. Tako da čim imam priliku, ja uzmem kofer u ruke i doma na odmor…

Tekst: Slobodnadalmacija.hr / Video: YouTube

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije