Ostanimo u kontaktu

GOSTUJUĆA IZLOŽBA IZ ARHEOLOŠKOG MUZEJA ISTRA

AM Narona poziva na otvorenje izložbe

Objavljeno prije

U Arheološkom muzeju Narona u Vidu, u srijedu 17. listopada s početkom u 18 sati, bit će otvorena gostujuća izložba iz Arheološkog muzeja Istra. Izložbom “Izrada i pečenje keramike na neolitički način” viši kustos Arheološkog muzeja Istre, Romuald Zlatunić u suradnji s keramičarkom Marinom Orlić predstavit će tehnološki proces nastanka i pečenja keramičkih posuda prema originalima nastalim u neolitičkom razdoblju Istre.

Arheološki muzej Narona neolitička keramika Postupci izrade i pečenja posuda prikazani su u kratkom dokumentarnom filmu  autora Kristijana Burlevića čiji će rad biti prikazan na izložbi. Izložba je sastavljena od izložbenih panoa,  12 originalnih neolitičkih keramičkih ulomaka, 56 replika eksperimentalno izrađenih posuda, 1 kultne posude – ritona, 1 antropomorfne zvonaste figurice – falusa, 5 antropomorfnih figurica kao i većeg broja namjerno razbijenih ulomaka eksperimentalno pečenih posuda i pločica (koje su se  koristile kod tehnoloških analiza).

Izložba ostaje otvorena za javnost do 17. prosinca 2018.

SHISHA BAR

Najluđu noć u godini provedite u The Best caffeu

Objavljeno prije

TheBestCaffe-ShishaBar1024

Pred sezonu najboljih partya u gradu The Best caffe svoja vrata je otvorio na novoj lokaciji.S naglaskom na Shisha bar smjestio se između Carpe Diema i Amadeusa (u prostoru bivšeg Art caffe-a), svojim posjetiteljima pruža vrhunske noćne zabave te u ugodnom ambijentu opuštanje uz razne tople napitke.

Pazeći na navike svojih posjetitelja The Best caffe u najluđu noć u godini ulazi širom otvorenih vrata. Uz promotivne cijene pića, svojim vjernim posjetiteljima pripremili su Jack i Johnnie party, dok će se za odličnu atmosferu pobrinut DJ Ante.

Svoj stol možete besplatno rezervirati na broj +385 95 5047 478 ili putem inboxa fb stranica The Best caffe i Coco club.

Nastavi čitati

HAVANA METKOVIĆ

Uđite u 2019. na najveselijem dočeku u gradu!

Objavljeno prije

Havana - Docek Nove goidne

Havana Metković organizira najveseliji doček Nove 2019. godine u gradu! Za glazbeni ugođaj bit će zaduženi romski glazbenici koji stižu direktno iz Makedonije. Osim toga, Havana vas časti pićem dobrodošlice, hladnim predjelom i – divljači!

Brdo veselja je zagarantirano, a rezervacije stolova su ograničene i po cijeni od 147 kuna po osobi, zato požurite! Za one koji ne namjeravaju rezervirati stol, ulaz je besplatan.

Pošaljite ključnu riječ nova godina u njihov FB inbox gdje možete saznati sve detalje i napraviti rezervaciju za novogodišnji dočeku u Havani Metković. Dovoljno je samo kliknuti na https://m.me/havanametkovic , ili pozivom na broj 098 284 131.

Subota, 29. prosinca

Večeras u Havani nastupa renomirana mlada glazbenica sa zagrebačkom adresom Ana Bustruc, koju ste imali prilike gledati u glazbenom showu THE VOICE u kojemu je oduševila Tonyja Cetinskog! Ana će uživo svirati i pjevati popularne pop-rock skladbe, a vi s društvom uživajte u opuštenoj i toploj atmosferi Havane Metković.

Ana B

Nastavi čitati

Najčitanije